Nieuws...

25-03-2007
Je geloofd het misschien niet, maar we hebben er een familielid bij gekregen ja ja, alweer. Na de twee parkieten van Stephanie & Jordy is het dit keer Oscar die bij Pammy & Jeffrey is gaan wonen. De afgelopen week hebben we kennis gemaakt en het is een hele lieve hond, Het is een labrador en zie je hoe ie met z'n dikke kont in dat kleine mandje gaat liggen? Nou dat vindt ie helemaal het einde. Het is wel een beetje jammer dat ik zo jaloers ben, daarom wil ik nog wel eens naar Oscar grommen, maar misschien  gaat dat later wel een beetje beter als we aan elkaar gewend zijn.


12-03-2007

He mensen, lang niets van me laten weten he?! nou dat zit eigenlijk zo. Ik heb het gewoon helemaal naar m'n zin hier, ik word uitstekend verzorgt en ze verwennen me heel erg. Ik word lekker geborsteld en ik denk dat ik per dag wel 8 of 10 keer naar buiten ga om te wandelen met Alie of Pieter. Eigenlijk wilde ik even vertellen dat Stephanie & Jordy nu ook huisdieren hebben. Ze hebben twee parkieten, nou dat is toch heel leuk. Ze gaan ze ook les geven om te proberen dat ze kunnen praten, zo van 'Ik heb honger'.  'Ik wil in bad'
. Nou dat lijkt me wel gaaf, hoewel ik het hier niet nodig heb. Als ik een peipie geef hang ik al aan de riem om naar buiten te gaan, en in mijn voerbak is altijd wel wat, en ik heb altijd vers water. Nee toppie.


10-01-2006
Vandaag heeft mijn pleegmoeder speciaal toiletpapier gekocht, ja met een puppy erop, maar dat is niet voor mij hoor, dat gebruiken ze zelf....maar het is toch leuk!

07-01-2006
Ik kreeg een berichtje van mamadog dat ik jullie niet wil onthouden...

Hallo lieve Jack,
Hier een berichtje van je moeder, zo te zien heb je een prinsheerlijk leventje bij je nieuwe baasjes, leuke foto's. Helaas sta ik er niet op mijn voordeligst op ! Daarom heb ik mijn zondagse kleren uit de kast gehaald voor een fotosessie, ik hoop dat ik zo beter over kom.
Ik wens je veel aandacht, plezier en kluifjes toe,
Groetjes en een hug je mamadog.

Lief he !  Klik >>

06-01-2006
GROOT NIEUWS ! Ik heb net een foto van mijn vader Papa Reus binnen gekregen, hij staat ook al op de site.

24-12-2005
Ik ben er net achter gekomen dat ik een paspoort heb, niet dat ik van plan ben om de grens over te gaan, maar toch voel ik me wel een beetje belangrijk met zo'n pas. Er staat van alles in klik maar eens.

22-12-2005
Ja ik heb een website voor alle mensen en dieren die graag willen weten hoe het met me gaat.
Het is de bedoeling om alle katte (honden) kwaad die ik uit ga halen op deze site te zetten, zodat iedereen en van mee kan genieten en mijn soortgenootjes weten wat ze niet en wel uit kunnen halen...