Gastenboek...                 Schrijf in het gastenboek door hier te klikken
20-01-2007
Doogy van der Horst

hallo grote zoon, wat ben jij een kanjer geworden! Het heeft effe geduurt voordat ik wat van mij heb laten horen, maar ik zal je even uitleggen hoe dit komt, het zit zo, die familie waar ik in huis woon je weet wel die horstjes, hadden een leuk plannetje, nl, een boerderijtje verbouwen, maar dit effe duurde een jaar, eindelijk is het zo ver dat wij er nu wonen poe poe dat was wel even wennen hoor. En nu nog nog het grootste nieuws,ik heb een leuke loverboy gevonden, een stoere kerel uit de polder, ik vergeet nog even te vertellen dat de liefde met je vader op een laag pitje staat, hij ziet mij amper meer staan, maar door mijn nieuwe liefde BAS ben ik er al weer een beetje overheen. Het is zelfs zo, dat wij door onze hartstocht even vergeten waren aan safe sex te doen, en zowaar kwamen gisteren 4 halfzusjes, en 1 halfbroertje van jou ter wereld, ze lijken erg veel op jou, wat een nieuws he, lieve zoon ik hoop dat het verder goed met je zal gaan. Een lik van je liefhebbende moeder. en de familie van der Horst,
08-04-2006
Bas schrijft

Hoi Jack
05-04-2006
Lotje schrijft

Hoi Mr. Jack,
Aangezien je vandaag precies 5 maanden oud bent, wil ik graag horen hoe het nu met je gaat. Ik lees nml. geen nieuws meer op je weblog. Ik denk maar zo 'geen bericht, goed bericht'. Ik ben maandag 3 april l jaar geworden en mag nu grote mensen(katten)voer eten. Mijn baasje had me een leuk rood strikje om mijn nek gedaan, zodat alle katten in de straat konden zien dat ik jarig was.
Hartelijke poezengroetjes van Lotje
01-03-2006
Stephanie en Jordy
schrijven
Hoi jack,
Gaat ie een beetje we komen zaterdag even langer en dan kunnen we langer spelen toch ? Als je wil want papa en mama moet en naar de andere opa en oma, want ze gaan verhuizen omdat het anders altijd zo lang rijden is.
Doei ik moet weg dikke knuff en zoen van Stephanie en Jordy doei !!!!
28-02-2006
Anet Jet
schrijft
Wat n moppie!! Hier kan Reus bijna niet bij... ;-)
24-02-2006
Mr. Jack
schrijft
Leuk he, dat ik regelmatig mail krijg van Lotje, als ik ff tijd heb en ik mag achter de computer schrijf ik haar terug. Misschien worden we wel hele dikke vriendjes.
Groetjes allemaal van Mr. Jack.
24-02-2006
Lotje
schrijft
Hoi Mr.Jack,
Wat heb jij een prachtig slaaphuis gekregen, ik ben helemaal jaloers op jou. Dit is niet kapot te krijgen denk ik, anders moet je pleegpapa een bunkertje bouwen. Ik vind dat je er prachtig uitziet Jack en je groeit als kool.
Een koppie van Lotje, Doei !
22-01-2006
Lotje
schrijft
Hoi Mr.Jack,
Je bent nu een maand bij je nieuwe ouders en ik ben benieuwd hoe het nu met je gaat. Zit je op de puppy-cursus en ben je al een beetje gehoorzaam ? Ik lees het graag in je dagboek.
Doei en groetjes aan je pleegpapa en mama. Lotje.
12-01-2006
Stephanie en Jordy
schrijven
Hoi Mr. Jack,
Wat een mooie site. Echt wel mooi.
We komen gauw weer lang met jou te spelen en jou en knuffel te geven doei Mr. Jack.
kusjes Stephanie en Jordy
11-01-2006
Rimke de Koning
schrijft
Dag Jack,
Ik hoop dat je inmiddels de prikjes weer vergeten bent en ik hoop je over 3 weken weer heerlijk vrolijk op consult te zien voor de laatste prikjes voorlopig. Tot dan... En echt leuk, deze site van jullie! Ik kon het toch echt niet laten om even kijken wat het resultaat geworden is. Tot de volgende keer!
Groet Rimke de Koning
(de dierendokter).
10-01-2006
Lotje
schrijft
Ik ben Lotje, (poesje 9 mnd.oud) het nichtje van Marco, Ria en Mike.
Jack, ik vind je een dotje en ik hoop dat je net zo lief voor je pleegouders blijft dan ik. Mijn vrouwtje is heel blij met mij en ik heb de indruk dat jouw pleegpapa en mama ook heel blij zijn met jou. Een leuke start voor het nieuwe jaar, waarin ik jullie heel veel liefde en geluk wil toewensen.
Groetjes van Iet en Lotje (miauw !)
10-01-2006
Anne Jet
schrijft
jaahaa, daar staat mijn stoere Reus dan tussen de andere hondjes...
Supertoffe site!!
07-01-2006
Pleegoom en tante Tammo & Atie
schrijven
twee verkorte blaffen voorwaarts = hallo wij, tante Atie en ome Tammo hebben kennis genomen van je bestaan en waren van meet af aan voornemens je met een bezoek te vereren, maar hoorden van je pleegouders dat er nogal wat drukte is. Vraag maar aan je pleegouders wanneer het schikt dat we op audiŽntie komen.
Het beste gewenst en maf ze. vr.gr. tA & oT uit Oudorp.
06-01-2006
Mitchell
schrijft
beste mr.jack
u kent me wel ik ben mitchell ik ben de zoon van de dochter van uw baasje
doei jack!
06-01-2006
Pammy
schrijft
Hoi Mr Jack
Wat hebben ze toch een mooie site voor je gemaakt, maar dat mag ook wel want je bent echt een plaatje om te zien. en dat mogen anderen ook wel weten. Ik ga veel op je site kijken om je ontwikkelingen te volgen. Tot snel dan gaan we weer spelen met de bal.
xxx Pammy.
06-01-2006
Marco
schrijft
Pieter, Alie en Richard.
Ben ik nou gek of gaat mr. Jack steeds meer op zijn baas lijken. Veel geluk en gezondheid in 2006
Ria, Marco en Mike.
06-01-2006
Kevin
schrijft
Hallo jack,
ik vind jou de leukste hond van het nestje er is nog maar 1 over en 1 hondje moeten we nog houden en groeit jack nog veel en gaat jack nog veel mee ergens naar toe. en de vader heet Reus.
groetjes van Kevin.
05-01-2006
Ruud
schrijft
Beste Mr. Jack,
Leuke site is het geworden. Op deze manier kunnen we mooi in de gaten houden wat voor  "honden" kwaad je allemaal uithaalt. Bevalt het bij je baasjes ???
Groet, Ruud
05-01-2006
Henko
schrijft
Hoi Jack; Je heb een mooie website zeg!
22-12-2005
Pieter
schrijft
Beste mensen hier is ie dan, het gastenboek van Mr. Jack Russel.
Nieuws tips wetenswaardigheden kunt u altijd even mailen.
Groetjes en een poot van Mr. Jack Russel.